Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Haláltánc

2009.10.12

Miféle játékokat játszhat velünk a Sors? Mert hát csak a Sors teheti meg, hogy megrendezi, hogy éppen akkor kérnek fel megkoreografálni Az ember tragédiájának haláltáncát, amikor a családban haláleset történik... ez a szörnyű kombináció is csak most jöhetett létre... Még jó, hogy nem valaki mást kértek fel, aki szintén a családhoz tartozik, és szorosabb kapcsolatban volt az elhunyttal, mint én.

Most szeretném megragadni az alkalmat és a haláleset miatti sajnálatomat, részvétemet, fájdalmamat kifejezni. Pisti, mindig emlékezni fogunk Rád!

A haláltánc önmagában is megrázó lett volna, de a körülmények súlyosbítanak a helyzeten. Minden esetre most gőzerővel kutatok zene után, s pár órás keresgélés után meg is találtam a megfelelőt, sőt, le is tudtam tölteni. Már csak koreografálni kell. Na meg elfogadtatni a szereplőkkel...

Vajon képes vagyok én erre? A szereplők és a szervezőtanár úgy tűnik, teljesen megbíznak bennem, és nagyon számítanak rám, de kérdés, hogy vajon megfelelek-e az elvárásaiknak. Mondjuk, az sem lehet puszta véletlen, hogy a suli sok táncos-művészlelkű ifja közül, pont engem kértek fel erre, úgyhogy büszke vagyok magamra amiért sikerült ezt kiérdemelnem- még akkor is, ha jelen pillanatban nem tudom, hogyan. A nagy munkához persze segítségre is lesz szükségem, de biztos, hogy megkapom, ha a megfelelő emberekhez fordulok. Holnapra elő kell állnom a zenével... meg némi elképzeléssel. Talán megálmodom.... eddig bejött.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.